Afrika: földrajzi képződmények - Földrajz játékok

Afrika: földrajzi képződmények - Térképes kvízjátékok

Flag
Afrika szarva, Atlanti-óceán, Atlasz-hegység, Földközi-tenger, Gibraltári-szoros, Indiai-óceán, Jóreménység foka, Kalahári sivatag, Kenya-hegy, Kilimandzsáró, Kongó, Madagaszkár, Malawi-tó, Mozambiki-csatorna, Namib-sivatag, Niger, Nílus, Szahara, Szuezi-csatorna, Tanganyika-tó, Viktória-tó, Vörös-tenger, Zambézi (23)  Készíts egyéni kvízt

100 % Flag in out

Játékmód:
    Ismétlés  
Filter:  
 
Nickname Score Time
A Seterra egy szórakoztató és oktató földrajz játék, amelyben felfedezheted világunkat, és tanulhatsz az országokról, fővárosokról, zászlókról, óceánokról, tavakról és sok egyébről! A Seterra elérhető számítógépről, okostelefonról és tabletről, amennyiben a böngésződ (Safari, Firefox, Chrome, Internet Explorer stb.) legújabb verzióját használod.

Valamint van egy Seterra alkalmazás, amely iOS és Android telefonokon és tableteken érhető el. Kattints fent az egyik bannerre, és töltsd le az Apple Store-ból vagy a Google Play-ből! A Seterra alkalmazás két játékmóddal rendelkezik, és a fejlődésedet is nyomon követheted a pontrendszerrel, valamint offline is játszhatsz rajta!


The game Afrika: földrajzi képződmények is available in the following 24 languages:
af am cs da de en es fi fr hi hu it ja ko lv nb nl pl pt ro ru sv tr uk

This game in Hungarian (Magyar) was played 45 times yesterday.

Európa
Észak-Amerika
Dél-Amerika
Ázsia
Óceánia
A világ

Afrika: földrajzi képződmények - Térképes kvízjátékok
Kulcsszavak: Földrajz, játék, kvízjáték, vaktérkép, földrajzjáték, oktató játék