Seterra
GeoGuessr

Азија: Земље - Map Quiz Game

 • Јапан
 • Јемен
 • Јерменија
 • Јордан
 • Јужна Кореја
 • Авганистан
 • Азербејџан
 • Бангладеш
 • Бахреин
 • Брунеи
 • Бутан
 • Вијетнам
 • Грузија
 • Израел
 • Индија
 • Индонезија
 • Ирак
 • Иран
 • Источни Тимор
 • Казахстан
 • Камбоџа
 • Катар
 • Кина
 • Киргистан
 • Кувајт
 • Лаос
 • Либан
 • Малдиви
 • Малезија
 • Монголија
 • Мјанмар
 • Непал
 • Оман
 • Пакистан
 • Палестина
 • Русија
 • Саудијска Арабија
 • Северна Кореја
 • Сингапур
 • Сирија
 • Тајван
 • Тајланд
 • Таџикистан
 • Туркменистан
 • Турска
 • Узбекистан
 • Уједиљени Арапски Емирати
 • Филипини
 • Шри Ланка
Upgrade your account to access this feature
0/00%

---

Your high score (Pin)

Log in to save your results.

The game is available in the following 27 languages