Ázsia: országok - Földrajz játékok

Ázsia: országok - Térképes kvízjátékok

Flag
Afganisztán, Azerbajdzsán, Bahrein, Banglades, Bhután, Brunei, Dél-Korea, Egyesült Arab Emírségek, Észak-Korea, Fülöp-szigetek, Grúzia, India, Indonézia, Irak, Irán, Izrael, Japán, Jemen, Jordánia, Kambodzsa, Katar, Kazahsztán, Kelet-Timor, Kína, Kirgizisztán, Kuvait, Laosz, Libanon, Malajzia, Maldív-szigetek, Mianmar, Mongólia, Nepál, Omán, Örményország, Oroszország, Pakisztán, Palesztina, Srí Lanka, Szaúd-Arábia, Szingapúr, Szíria, Tádzsikisztán, Tajvan, Thaiföld, Törökország, Türkmenisztán, Üzbegisztán, Vietnám (49)  Készíts egyéni kvízt

100 % Flag in out

Játékmód:
    Ismétlés  
Filter:  
 
Nickname Score Time
A Seterra egy szórakoztató és oktató földrajz játék, amelyben felfedezheted világunkat, és tanulhatsz az országokról, fővárosokról, zászlókról, óceánokról, tavakról és sok egyébről! A Seterra elérhető számítógépről, okostelefonról és tabletről, amennyiben a böngésződ (Safari, Firefox, Chrome, Internet Explorer stb.) legújabb verzióját használod.

Valamint van egy Seterra alkalmazás, amely iOS és Android telefonokon és tableteken érhető el. Kattints fent az egyik bannerre, és töltsd le az Apple Store-ból vagy a Google Play-ből! A Seterra alkalmazás két játékmóddal rendelkezik, és a fejlődésedet is nyomon követheted a pontrendszerrel, valamint offline is játszhatsz rajta!


The game Ázsia: országok is available in the following 28 languages:
af am ar bg cs et hi hu id is ja ko lt lv pl ro ru si sk sq sr sv ta th tr uk uz zh

This game in Hungarian (Magyar) was played 32 times yesterday.

Európa
Észak-Amerika
Dél-Amerika
Afrika
Óceánia
A világ

Ázsia: országok - Térképes kvízjátékok
Kulcsszavak: Földrajz, játék, kvízjáték, vaktérkép, földrajzjáték, oktató játék