Азија: земље (верзија цртаног филма) - Geography Games

Азија: земље (верзија цртаног филма) - Квиз игра са мапама

Flag
Авганистан, Азербејџан, Бангладеш, Бахреин, Брунеи, Бутан, Вијетнам, Грузија, Израел, Индија, Индонезија, Ирак, Иран, Источни Тимор, Јапан, Јемен, Јерменија, Јордан, Јужна Кореја, Казахстан, Камбоџа, Катар, Кина, Киргистан, Кувајт, Лаос, Либан, Малдиви, Малезија, Мјанмар, Монголија, Непал, Оман, Пакистан, Русија, Саудијска Арабија, Северна Кореја, Сингапур, Сирија, Тајван, Тајланд, Таџикистан, Туркменистан, Турска, Узбекистан, Уједиљени Арапски Емирати, Филипини, Шри Ланка (48)  Create custom quiz

100 % Flag in out