Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Qytetet - Geography Games

Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Qytetet - Lojë Gjeografi

Flag
Belmopani, Guatemala Siti, Havana, Kingstoni, Managua, Meksiko Siti, Otava, Panama Siti, Port-o-Prens, San Hoze, San Salvadori, Santo Domingo, Tegusigalpa, Uashingtoni (14)  Create custom quiz

100 % Flag in out

 
    Review  
Filter:  
 
Nickname Score Time
The game Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Qytetet is available in the following 41 languages:
af ar ca cs da de el en es et fi fr ga he hi hr hu id is it ja ko lt lv nb nl pl pt ro ru sk sl sm sq sr sv th tr uk uz zh

This game in Albanian (Shqip) was played 0 times yesterday.

Evropa
Amerika e Jugut
Afrika
Azia
Australiazia
Bota

Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Qytetet - Lojë Gjeografi
Keywords: lojë edukative, Kuiz Gjeografi, lojë online, programm õppimiseks