Asien: länder - Geografispel

Asien: länder - Geografispel

100 % Flag in out

Spelläge:
    Repetera  
Filter:  
 
Nickname Score Time

Asien är världens största världsdel, både när det gäller yta och befolkning. De två folkrikaste länderna är Kina och Indien, och dem kan du säkert enkelt hitta på kartan. Det kan däremot vara lite svårare att hitta de mindre och mer okända länderna, som t ex det relativt nya landet Östtimor som blev självständigt 2002, eller de före detta sovjetrepublikerna, som t ex Kirgizistan och Kazakstan.

Notera: den svenska versionen av övningen uppdaterades i juni 2021 för att inkludera Palestina som standard. Om du inte vill ha med Palestina, kan du skapa en anpassad övning.The game Asien: länder is available in the following 28 languages:
af am ar bg cs et hi hu id is ja ko lt lv pl ro ru si sk sq sr sv ta th tr uk uz zh

This game in Swedish (Svenska) was played 824 times yesterday.

Asien: länder - Geografispel Seterra finns även som app för Android, iPhone och iPad ! I appen kan du följa dina egna framsteg via topplistorna, du kan spela utan internetförbindelse och du slipper se reklam!

Seterra är ett gratis geografispel som lär dig länder och huvudstäder i hela världen. Detta är onlineversionen som är skriven i HTML5 och fungerar i den senaste versionen av de flesta webbläsare, t ex Safari, Firefox och Google Chrome, samt Internet Explorer 9 och senare. Den kan köras under Windows, MacOS X och Linux, samt på mobila enheter som t ex iPhone, iPad och Android.

Sökord: Blindkarta, spel, utbildningsspel, kartspel, geografi, prov, test, kartövningsprogram, öva, lära, online, samhällsorientering, läxa, samhällskunskap, läromedel, lärverktyg, geografiprov, edtech