Norden: länder - Geografispel

Norden: länder - Geografispel

100 % Flag in out

Spelläge:
    Repetera  
Filter:  
 
Nickname Score Time

Norden och Skandinavien är två begrepp som många har svårt att hålla isär. Det är inte alltid glasklart vad som menas med de två begreppen, men med Skandinavien menas oftast de två länder som ligger på Skandinavska halvön, det vill säga Norge och Sverige, samt Danmark, som ju inte ligger på Skandinaviska halvön, men har starka kulturella band med Norge och Sverige.

I Norden ingår förutom dessa tre länder även Finland och Island.


The game Norden: länder is available in the following 39 languages:
af ar bg cs da de el en es et fi fr ga he hi hr hu id it ja ko lt lv nb nl pl pt ro ru sk sl sm sq sr sv th uk uz zh

This game in Swedish (Svenska) was played 1,507 times yesterday.

Europa

Visa allt om Europa >>

Norden: länder - Geografispel Seterra finns även som app för Android, iPhone och iPad ! I appen kan du följa dina egna framsteg via topplistorna, du kan spela utan internetförbindelse och du slipper se reklam!

Seterra är ett gratis geografispel som lär dig länder och huvudstäder i hela världen. Detta är onlineversionen som är skriven i HTML5 och fungerar i den senaste versionen av de flesta webbläsare, t ex Safari, Firefox och Google Chrome, samt Internet Explorer 9 och senare. Den kan köras under Windows, MacOS X och Linux, samt på mobila enheter som t ex iPhone, iPad och Android.

Sökord: Blindkarta, spel, utbildningsspel, kartspel, geografi, prov, test, kartövningsprogram, öva, lära, online, samhällsorientering, läxa, samhällskunskap, läromedel, lärverktyg, geografiprov, edtech