Österrike: förbundsländer - Geografispel

Österrike: förbundsländer - Geografispel

Flag
Burgenland, Kärnten, Niederösterreich, Oberösterreich, Salzburg, Steiermark, Tirol, Wien, Vorarlberg (9)  Skapa anpassad övning

100 % Flag in out

Spelläge:
    Repetera  
Filter:  
 
Nickname Score Time

Österrike är en förbundsrepublik, och förbundsländerna har långtgående självstyre. Varje region är mån om och odlar sin särprägel och sina traditioner med stolthet. Den förbundsrepublik som har störst befolkning är Wien, som ligger vid floden Donau och har 1,8 miljoner invånare (2015). Österrike är medlem i Europeiska unionen sedan 1995.


The game Österrike: förbundsländer is available in the following 23 languages:
cs da de en es fi fr ga hr hu it lt nb nl pl ro ru sq sr sv tr uk zh

This game in Swedish (Svenska) was played 0 times yesterday.

Europa

Visa allt om Europa >>

Österrike: förbundsländer - Geografispel Seterra finns även som app för Android, iPhone och iPad ! I appen kan du följa dina egna framsteg via topplistorna, du kan spela utan internetförbindelse och du slipper se reklam!

Seterra är ett gratis geografispel som lär dig länder och huvudstäder i hela världen. Detta är onlineversionen som är skriven i HTML5 och fungerar i den senaste versionen av de flesta webbläsare, t ex Safari, Firefox och Google Chrome, samt Internet Explorer 9 och senare. Den kan köras under Windows, MacOS X och Linux, samt på mobila enheter som t ex iPhone, iPad och Android.

Sökord: Blindkarta, spel, utbildningsspel, kartspel, geografi, prov, test, kartövningsprogram, öva, lära, online, samhällsorientering, läxa, samhällskunskap, läromedel, lärverktyg, geografiprov, edtech