Europa: länder - Geografispel

Europa: länder - Geografispel

100 % Flag in out

Spelläge:
    Repetera  
Filter:  
 
Nickname Score Time

Världsdelen Europa utgör ungefär en femtedel av kontinenten Eurasien. Det är jordens till ytan näst minsta men till befolkningen tredje största världsdel. Befolkningen uppgår till 730 miljoner (2016).

Ryssland och Turkiet ligger delvis i Europa och delvis i Asien. Tre länder som har en mindre del av sin yta i Europa är inte med i den här övningen: Azerbajdzjan, Georgien och Kazakstan.Du kan ladda hem undervisningsmaterial i pdf-format i form av prov och blindkartor på svenska.


Youtube
Denna övning finns även tillgänglig som Youtubevideo.


The game Europa: länder is available in the following 39 languages:
af am ar bg ca cs da de el en et fa fi fr ga he hr hu id is it ja ko lt lv nb nl pl pt si sl sm sq sv ta th tr uk uz

This game in Swedish (Svenska) was played 21,437 times yesterday.

Europa

Visa allt om Europa >>

Europa: länder - Geografispel Seterra finns även som app för Android, iPhone och iPad ! I appen kan du följa dina egna framsteg via topplistorna, du kan spela utan internetförbindelse och du slipper se reklam!

Seterra är ett gratis geografispel som lär dig länder och huvudstäder i hela världen. Detta är onlineversionen som är skriven i HTML5 och fungerar i den senaste versionen av de flesta webbläsare, t ex Safari, Firefox och Google Chrome, samt Internet Explorer 9 och senare. Den kan köras under Windows, MacOS X och Linux, samt på mobila enheter som t ex iPhone, iPad och Android.

Sökord: Blindkarta, spel, utbildningsspel, kartspel, geografi, prov, test, kartövningsprogram, öva, lära, online, samhällsorientering, läxa, samhällskunskap, läromedel, lärverktyg, geografiprov, edtech