Европа за време хладног рата (1949-1989) - Geography Games

Европа за време хладног рата (1949-1989) - Квиз игра са мапама

Flag
Албанија, Аустрија, Белгија, Бугарска, Велика Британија, Грчка, Данска, Западна Немачка, Ирска, Исланд, Источна Немачка, Италија, Југославија, Луксембург, Мађарска, Норвешка, Пољска, Португалија, Румунија, Совјетски Савез, Турска, Финска, Француска, Холандија, Чехословачка, Швајцарска, Шведска, Шпанија (28)  Create custom quiz

100 % Flag in out

 
    Review  
Filter:  
 
Nickname Score Time
The game Европа за време хладног рата (1949-1989) is available in the following 26 languages:
bg cs da de el en es et fi fr he it ja lt nb nl pl pt ro ru sl sr sv ta uk zh

This game in Serbian (српски) was played 4 times yesterday.

Северна Америка
Јужна Америка
Африка
Азија
Аустралија
Свет

Европа за време хладног рата (1949-1989) - Квиз игра са мапама
Keywords: Географија, игре, квиз игре, неме карте, географске игре, едукативне игре