Швајцарска: Кантони - Geography Games

Швајцарска: Кантони - Квиз игра са мапама

Flag
Апенцел Аусероден, Апенцел Инероден, Аргау, Базел-Град, Базел-Провинција, Берн, Вале, Во, Гларус, Граубинден, Женева, Золотурн, Јура, Луцерн, Нешател, Нидвалден, Обвалден, Сент Гален, Тичино, Тургау, Ури, Фрибур, Цирих, Цуг, Шафхаузен, Швиц (26)  Create custom quiz

100 % Flag in out

 
    Review  
Filter:  
 
Nickname Score Time
The game Швајцарска: Кантони is available in the following 19 languages:
cs da de en es fi fr hr it nb nl pl ro ru sq sr sv uk zh

This game in Serbian (српски) was played 0 times yesterday.

Северна Америка
Јужна Америка
Африка
Азија
Аустралија
Свет

Швајцарска: Кантони - Квиз игра са мапама
Keywords: Географија, игре, квиз игре, неме карте, географске игре, едукативне игре