Australia: Shtetet dhe Territoret - Geography Games

Australia: Shtetet dhe Territoret - Lojë Gjeografi

Flag
Australia Jugore, Australia Perëndimore, Kuinzlendi, Tasmania, Territori i Kryeqytetit Australian, Territori Verior, Uellsi i Ri Jugor, Viktoria (8)  Create custom quiz

100 % Flag in out

 
    Review  
Filter:  
 
Nickname Score Time
The game Australia: Shtetet dhe Territoret is available in the following 32 languages:
ar cs da de en es et fi fr ga hi hr hu id it ja ko lt lv nb nl pl pt ro ru sk sl sq sr sv tr zh

This game in Albanian (Shqip) was played 0 times yesterday.

Evropa
Amerika e Veriut
Amerika e Jugut
Afrika
Azia
Bota

Australia: Shtetet dhe Territoret - Lojë Gjeografi
Keywords: lojë edukative, Kuiz Gjeografi, lojë online, programm õppimiseks