Bota: Malet dhe Vullkanet - Geography Games

Bota: Malet dhe Vullkanet - Lojë Gjeografi

Flag
Akonkagua, Ankohuma, Ararati, Etna, Fuxhi, Hekla, Kilimanxharo, Mali i Bardhë, Mali Koshiuzko, Mali Logan, Mali Mekinli, Mali Shën Helena, Monteveresti, Orizaba, Puncak Xhaja, Ras Dasheni (16)  Create custom quiz

100 % Flag in out

 
    Review  
Filter:  
 
Nickname Score Time
The game Bota: Malet dhe Vullkanet is available in the following 34 languages:
ar cs da de en es et fi fr ga hi hr hu id it ja ko lt lv nb nl pl pt ro ru sk sm sq sr sv tr uk uz zh

This game in Albanian (Shqip) was played 0 times yesterday.

Evropa
Amerika e Veriut
Amerika e Jugut
Afrika
Azia
Australiazia

Bota: Malet dhe Vullkanet - Lojë Gjeografi
Keywords: lojë edukative, Kuiz Gjeografi, lojë online, programm õppimiseks