Australia dhe Zelanda e Re: Qytetet - Geography Games

Australia dhe Zelanda e Re: Qytetet - Lojë Gjeografi

Flag
Adelajdi, Brisbëni, Hobarti, Kanbera, Krajstçërçi, Melburni, Oklandi, Përthi, Port Moresbi, Sidneji, Uelingtoni (11)  Create custom quiz

100 % Flag in out

 
    Review  
Filter:  
 
Nickname Score Time
The game Australia dhe Zelanda e Re: Qytetet is available in the following 36 languages:
af ar cs da de el en es et fi fr ga hi hr hu id it ja ko lt lv nb nl pl pt ro ru sk sm sq sr sv tr uk uz zh

This game in Albanian (Shqip) was played 0 times yesterday.

Evropa
Amerika e Veriut
Amerika e Jugut
Afrika
Azia
Bota

Australia dhe Zelanda e Re: Qytetet - Lojë Gjeografi
Keywords: lojë edukative, Kuiz Gjeografi, lojë online, programm õppimiseks