Zvicra dhe Austria: Qytetet - Geography Games

Zvicra dhe Austria: Qytetet - Lojë Gjeografi

Flag
Bazeli, Berni, Cyrihu, Gjeneva, Graci, Insbruku, Linci, Lozana, Salcburgu, Vinterturi, Vjena (11)  Create custom quiz

100 % Flag in out

 
    Review  
Filter:  
 
Nickname Score Time
The game Zvicra dhe Austria: Qytetet is available in the following 28 languages:
cs da de en es et fr ga hi hr hu it ja ko lt lv nb nl pl pt ro ru sk sq sr sv tr uk

This game in Albanian (Shqip) was played 0 times yesterday.

Amerika e Veriut
Amerika e Jugut
Afrika
Azia
Australiazia
Bota

Zvicra dhe Austria: Qytetet - Lojë Gjeografi
Keywords: lojë edukative, Kuiz Gjeografi, lojë online, programm õppimiseks