Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Kombet - Geography Games

Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Kombet - Lojë Gjeografi

Flag
Belize, El Salvadori, Guatemala, Haiti, Hondurasi, Kanada, Kostarika, Kuba, Meksika, Nikaragua, Panamaja, Republika Dominikane, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Xhamajka (14)  Create custom quiz

100 % Flag in out

 
    Review  
Filter:  
 
Nickname Score Time
The game Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Kombet is available in the following 46 languages:
af am ar bg ca cs da de el en es et fa fi fr ga he hi hr hu id is it ja ko lt lv nb nl pl pt ro ru si sk sl sm sq sr sv ta th tr uk uz zh

This game in Albanian (Shqip) was played 20 times yesterday.

Evropa
Amerika e Jugut
Afrika
Azia
Australiazia
Bota

Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Kombet - Lojë Gjeografi
Keywords: lojë edukative, Kuiz Gjeografi, lojë online, programm õppimiseks