Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Flamurët: Seterra is a free map quiz game that will teach you countries, cities and other geographic locations all over the world

Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Flamurët - Lojë Gjeografi

Belize, El Salvadori, Guatemala, Haiti, Hondurasi, Kanada, Kostarika, Kuba, Meksika, Nikaragua, Panamaja, Republika Dominikane, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Xhamajka. (14)   Create custom quiz
     

 
   
The game Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Flamurët is available in the following 45 languages:

This game in Albanian (Shqip) was played 0 times yesterday.

Evropa
Amerika e Jugut
Afrika
Azia
Australiazia
Bota
Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Flamurët - Lojë Gjeografi ---Keywords: lojë edukative, Kuiz Gjeografi, lojë online, programm õppimiseks