De seks spillvariantene i Seterra

De seks spillvariantene i Seterra Online utfordrer deg på ulike måter ved å hjelpe deg med å tilbakeholde ulike deler av informasjon og holde det interessant.

Vis alt
Vis navnet på alle kartplasseringer.

Lær
Studer statene eller landene på et kart gjennom spillvarianten Lær, som viser navnet på et land eller en stat i en kort tidsperiode etter du har klikket på det.

Klikk det rette området
Denne spillvarianten på tid utfordrer deg til å finne statene eller landene på ditt utvalgte kart, ved å klikke på omrisset felt når du tror du vet svaret. Din poengsum vises ved slutten av hver runde og viser prosentvis riktig avgitte svar. Del med dine venner på Facebook eller Twitter for å vise frem dine kunnskaper eller utfordre andre!

Fargekoder:

   Riktig på 1 klikk

   Riktig på 2 klikk

   Riktig på 3 klikk

   > 3 klikk brukt


Klikk det rette området (vanskelig)
Vår mest utfordrende spillvariant! Denne spillvarianten er lik «Klikk det rette området« varianten, men etter du har gitt et riktig svar så vil feltet gå tilbake til sin opprinnelige grønnfarge, slik at du ikke kan bruke ren eliminering når du skal spille ut de siste plasseringene.

Plasser navnene
Gi landene eller statene sitt navn én etter én i din ønskede rekkefølge i Plasser navnene. Se listen med navn bli mindre for hvert riktige område du navngir.

Skriv
I «Skriv« varianten skriver du inn navnene på områdene på tastaturet. Er det et navn du ikke kan huske? Klikk på “tips” knappen for å få et tips!

Tips! Skjuler boksen et interessant område på kartet når du bruker Skrive varianten? Bruk piltastene for å flytte den opp og ned, eller bruk Ctrl+pil tastene for å flytte den sidelengs.

OS and Android versjonene så er Lær og Klikk det rette området spillvariantene tilgjengelig. I Windows versjonen er kun Klikk det rette området varianten tilgjengelig.

 


Bytt spillvariant ved å åpne verktøyslinjen nede i venstre hjørne