Karibi-térség: országok és területek - Földrajz játékok

Karibi-térség: országok és területek - Térképes kvízjátékok

Flag
Amerikai Virgin-szigetek, Anguilla, Antigua és Barbuda, Aruba, Bahama-szigetek, Barbados, Brit Virgin-szigetek, Curaçao, Dominikai Közösség, Dominikai Köztársaság, Grenada, Guadeloupe, Haiti, Jamaica, Kajmán-szigetek, Kuba, Martinique, Montserrat, Puerto Rico, Saint Kitts és Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent és a Grenadine-szigetek, Trinidad és Tobago, Turks- és Caicos-szigetek (24)  Készíts egyéni kvízt

100 % Flag in out

Játékmód:
    Ismétlés  
Filter:  
 
Nickname Score Time
A Seterra egy szórakoztató és oktató földrajz játék, amelyben felfedezheted világunkat, és tanulhatsz az országokról, fővárosokról, zászlókról, óceánokról, tavakról és sok egyébről! A Seterra elérhető számítógépről, okostelefonról és tabletről, amennyiben a böngésződ (Safari, Firefox, Chrome, Internet Explorer stb.) legújabb verzióját használod.

Valamint van egy Seterra alkalmazás, amely iOS és Android telefonokon és tableteken érhető el. Kattints fent az egyik bannerre, és töltsd le az Apple Store-ból vagy a Google Play-ből! A Seterra alkalmazás két játékmóddal rendelkezik, és a fejlődésedet is nyomon követheted a pontrendszerrel, valamint offline is játszhatsz rajta!


The game Karibi-térség: országok és területek is available in the following 32 languages:
af ar ca cs da de el en es fi fr hi hu is it ja ko lv nb nl pl pt ro ru sk sl sr sv th tr uk zh

This game in Hungarian (Magyar) was played 15 times yesterday.

Európa
Dél-Amerika
Afrika
Ázsia
Óceánia
A világ

Karibi-térség: országok és területek - Térképes kvízjátékok
Kulcsszavak: Földrajz, játék, kvízjáték, vaktérkép, földrajzjáték, oktató játék