Óceánia: országok és területek - Földrajz játékok

Óceánia: országok és területek - Térképes kvízjátékok

Flag
Amerikai Szamoa, Cook-szigetek, Északi-Mariana-szigetek, Fiji, Francia Polinézia, Guam, Hawaii, Kiribati, Marshall-szigetek, Mikronéziai Szövetségi Államok, Nauru, Niue, Palau, Papua Új- Guinea, Pitcairn-szigetek, Salamon-szigetek, Szamoa, Tokelau, Tonga, Tuvalu, Új-Kaledónia, Vanuatu, Wallis és Futuna (23)  Készíts egyéni kvízt

100 % Flag in out

Játékmód:
    Ismétlés  
Filter:  
 
Nickname Score Time
A Seterra egy szórakoztató és oktató földrajz játék, amelyben felfedezheted világunkat, és tanulhatsz az országokról, fővárosokról, zászlókról, óceánokról, tavakról és sok egyébről! A Seterra elérhető számítógépről, okostelefonról és tabletről, amennyiben a böngésződ (Safari, Firefox, Chrome, Internet Explorer stb.) legújabb verzióját használod.

Valamint van egy Seterra alkalmazás, amely iOS és Android telefonokon és tableteken érhető el. Kattints fent az egyik bannerre, és töltsd le az Apple Store-ból vagy a Google Play-ből! A Seterra alkalmazás két játékmóddal rendelkezik, és a fejlődésedet is nyomon követheted a pontrendszerrel, valamint offline is játszhatsz rajta!


The game Óceánia: országok és területek is available in the following 32 languages:
af ar ca cs da de el en es fi fr hi hu is it ja ko lv nb nl pl pt ro ru sk sl sr sv th tr uk zh

This game in Hungarian (Magyar) was played 23 times yesterday.

Európa
Észak-Amerika
Dél-Amerika
Afrika
Ázsia
A világ

Óceánia: országok és területek - Térképes kvízjátékok
Kulcsszavak: Földrajz, játék, kvízjáték, vaktérkép, földrajzjáték, oktató játék