USA: államok fővárosai - Földrajz játékok

USA: államok fővárosai - Térképes kvízjátékok

Flag
Albany, Annapolis, Atlanta, Augusta, Austin, Baton Rouge, Bismarck, Boise, Boston, Carson City, Charleston, Cheyenne, Columbia, Columbus, Concord, Denver, Des Moines, Dover, Frankfort, Harrisburg, Hartford, Helena, Honolulu, Indianapolis, Jackson, Jefferson City, Juneau, Lansing, Lincoln, Little Rock, Madison, Montgomery, Montpelier, Nashville, Oklahoma City, Olympia, Phoenix, Pierre, Providence, Raleigh, Richmond, Sacramento, Saint Paul, Salem, Salt Lake City, Santa Fe, Springfield, Tallahassee, Topeka, Trenton, Washington D.C. (51)  Készíts egyéni kvízt

100 % Flag in out

Játékmód:
    Ismétlés  
Filter:  
 
Nickname Score Time
A Seterra egy szórakoztató és oktató földrajz játék, amelyben felfedezheted világunkat, és tanulhatsz az országokról, fővárosokról, zászlókról, óceánokról, tavakról és sok egyébről! A Seterra elérhető számítógépről, okostelefonról és tabletről, amennyiben a böngésződ (Safari, Firefox, Chrome, Internet Explorer stb.) legújabb verzióját használod.

Valamint van egy Seterra alkalmazás, amely iOS és Android telefonokon és tableteken érhető el. Kattints fent az egyik bannerre, és töltsd le az Apple Store-ból vagy a Google Play-ből! A Seterra alkalmazás két játékmóddal rendelkezik, és a fejlődésedet is nyomon követheted a pontrendszerrel, valamint offline is játszhatsz rajta!


The game USA: államok fővárosai is available in the following 32 languages:
bg cs da de el en es et fi fr ga hr hu id it ja lt nb nl pl pt ro ru sk sm sq sr sv tr uk uz zh

This game in Hungarian (Magyar) was played 8 times yesterday.

Európa
Dél-Amerika
Afrika
Ázsia
Óceánia
A világ

USA: államok fővárosai - Térképes kvízjátékok
Kulcsszavak: Földrajz, játék, kvízjáték, vaktérkép, földrajzjáték, oktató játék