Világ: szigetek - Földrajz játékok

Világ: szigetek - Térképes kvízjátékok

Flag
Baffin-sziget, Bali, Banks-sziget, Borneó, Ciprus, Déli sziget, Ellesmere-sziget, Északi sziget, Galápagos-szigetek, Grönland, Hajnan, Hispaniola, Hokkaidó, Honsú, Izland, Jamaica, Jáva, Korzika, Kréta, Kuba, Long Island, Luzon, Madagaszkár, Maldív-szigetek, Mindanao, Puerto Rico, Srí Lanka, Sulawesi, Szahalin, Szardínia, Szicília, Szumátra, Tajvan, Tasmania, Tűzföldi Nagy-sziget, Új-föld (Novaja Zemlja), Új-Fundland, Új-Guinea, Victoria-sziget (39)  Készíts egyéni kvízt

100 % Flag in out

Játékmód:
    Ismétlés  
Filter:  
 
Nickname Score Time
A Seterra egy szórakoztató és oktató földrajz játék, amelyben felfedezheted világunkat, és tanulhatsz az országokról, fővárosokról, zászlókról, óceánokról, tavakról és sok egyébről! A Seterra elérhető számítógépről, okostelefonról és tabletről, amennyiben a böngésződ (Safari, Firefox, Chrome, Internet Explorer stb.) legújabb verzióját használod.

Valamint van egy Seterra alkalmazás, amely iOS és Android telefonokon és tableteken érhető el. Kattints fent az egyik bannerre, és töltsd le az Apple Store-ból vagy a Google Play-ből! A Seterra alkalmazás két játékmóddal rendelkezik, és a fejlődésedet is nyomon követheted a pontrendszerrel, valamint offline is játszhatsz rajta!


The game Világ: szigetek is available in the following 35 languages:
ar cs da de el en es et fi fr ga hi hu id it ja ko lt lv nb nl pl pt ro ru sk sl sm sr sv th tr uk uz zh

This game in Hungarian (Magyar) was played 1 times yesterday.

Európa
Észak-Amerika
Dél-Amerika
Afrika
Ázsia
Óceánia

Világ: szigetek - Térképes kvízjátékok
Kulcsszavak: Földrajz, játék, kvízjáték, vaktérkép, földrajzjáték, oktató játék