De seks spiltilstande i Seterra

Seks spiltilstande i Seterra udfordrer dig på forskellige måder, for at hjælpe dig med at huske og gøre det det mere interessant.

Vis alle
Vis navnene på alle områderne på kortet.

Lær
Studer stater eller lande på et kort i lær-tilstanden, som viser navnet på et land eller en stat i et kort øjeblik, efter du har klikket.

Find
Denne tilstand på tid udfordrer dig til at finde landende eller staterne på dit valgte kort ved at klikke på området, når du tror du ved det. Dine point bliver vist efter hver runde og giver dig procentdelen af korrekte svar. Del med dine venner på Facebook og Twitter for at prale af dine evner eller udfordre andre!

Farvekoder:

   Korrekt ved første klik

   Korrekt ved andet klik

   Korrekt ved tredje klik

   > tre klik brugt


Find (svær udgave)
Vores mest udfordrende måde at spille på! Denne spiltilstand ligner find-tilstanden, men efter du har givet et korrekt svar, vil området vende tilbage til sin oprindelige grønne farve, så du ikke kan bruge udelukkelsesmetoden, når du skal finde de sidste områder.

Placer etiketterne

Navngiv landene eller staterne én efter én i din foretrukne rækkefølge i denne tilstand. Se listen blive kortere, efterhånden som du placerer etiketterne korrekt.

Skriv
I skriv-tilstanden skal du taste navnene på områderne på dit tastatur. Kan du ikke huske et navn? Klik på “Giv mig et hint!” for at få lidt hjælp.

Tip! Skjuler boksen noget interessant på kortet når du spiller i skriv-tilstanden? Brug piletasterne til at flytte den op og ned, eller brug ctrl+pil for at flytte den til siden.

I iOS og Android-versionerne er tilstandene, Lær og Find tilgængelige. I windows-versionen er det kun tilstanden, Find, der er tilgængelig.

 


Skift spiltilstand ved hjælp af dropdown-boksen nederst til venstre-